Kail Burden (Vörös Medve)

Description:

Breed: Homid
Hold: Ahrun
Törzs: Get of Fennris

Str:5
Dex:3
Sta:3
Cha:3
Man:1
App:2
Per:4
Int:1
Wit:3

Talents: alertness 3, athletics 2, brawl 5 dodge 3
Skills: melee 3, drive 2, survival 2, animal ken 2
Knowledges: medcine 1, herbalism 2, poison 2

Hátterek: totem 1, resources 2, pure breed 1, kinfolk 1

Giftek: smell of human, razor claws, resist pain

Renown: Wisdom 0, Honor 1, Glory 2

Rage: 7, Gnosis: 4, WP: 5

Bio:

Múltról való emlékei meglehetősen ködösek, leginkább csak homályos helyekre és arcokra emlékszik, kivéve egy lángoló farkas pofát, melytől még mindig legszívesebben a lehető legmesszebbre futna. Az első tiszta emléke, hogy egy hatalmas rét közepén a bundájáról csöpögő vérrel összerogy az ott elterülő hullahalom szélén. Ezt követően csiklandozó érzésre eszmélt, s mikor kinyitotta szemét egy kölyök farkast pillantott meg, egy barlang közepén. Megpróbált felülni, azonban a testét hirtelen átható zsibbadás visszahúzta. Ekkor érkezett vissza a mamafarkas, aki elmesélte neki miként talált rá a porontya két nappal azelőtt, s hogyan került a réttől néhány száz méterre eső barlangba. Az akkor lezajlott eseményekről azonban nem tudod vagy csak nem akart válasszal szolgálni a sérültnek.
Az ezt követő néhány hetet a barlangban töltötte. Naphosszakat volt képes pihenni, már amikor nem rémképek gyötörték. Az egyik nap aztán, arra ébredt, egyedül van a kis helyiségben. Mivel már teste engedte, így talpra állt, s ki ment körülnézni. Útja a közeli réthez vezette, ahol már semmilyen jel nem utalt vérengzésre. Hát, nem volt mit tenni, visszaindult a barlanghoz, azonban hamar rá kellett döbbennie, nem találja az utat. Kétségbe esetten vetette bele magát, egy tetszőleges irányba. Jó néhány perce megállás nélkül rohant, mikor egy farkas keresztül szökellt a közeli bokrokon. Köszönhetően már szinte sokkos állapotának, üldözőbe vette az anyafarkasnak vélt jövevényt. Egészen az erődtől bő fél mérföldnyire eső belvárosig követte a farkast, ahol is véget értek nyomai. Figyelmét ezt követően a közeli kocsma csalta fogságba, ahonnan “ínycsiklandozó” illatok, valamint nyugtalan hangok áradtak kifelé. Nem tudja melyik vonzotta be a helyiségbe, de amibe ott keveredett, azt a mai nap átkozza. A kocsmacsőcselékei összeszólalkoztak a kocsma törzsvendégeivel. Az egyiket, amelyik a földön feküdve markolászott nem egynéhány sörösüveget, épp rugdosták. Egy másik, arcszőrzetét simogatva röhögcsélt, ahogy egy mikrofonfejű betépett hippit, aki valamilyen fehér papírba göngyölt tárgyal kínálta meg, az őt ismételten pofán vágó egyént. A pultnál pedig, egy nő egyednél igyekezett bevágódni két csőcselék, miközben a helyiségben fel-alá rohangáló, erősen szőrös egyén próbálta lecsitítani a feleket. Hirtelen valami kattant benne és széles vigyorral az arcán megindult befelé.

Jellem: Erősen agresszív egyed, aki a harc egy parányi szikrájára is csillogó szemekkel ugrik.
Hatalmas erejét egyedül roppantul csökevényes agya szárnyalja túl, mely sokszor életveszélyes helyzetekbe sodorja.
Lenézi mindazokat, akik a világbékéről papolnak, akik egy faág reccsenésétől maguk alá ürítenek és akiknek csak a szájuk jár.
Szívesen harcol mindazok oldalán, ellen, akiket tisztel.
Tartozásait – ha jogosnak véli – egytől-egyig visszafizeti, amint módjában áll, legyen szó segítség nyújtásról, vagy orrba vágásról.
Értékrendjének csúcsán jelenleg büszkesége áll, amiért ha kell társainak is képes lenne ártani.

p.Küllem:-Két méter körüli drabális állat
p. -rövid, égnek meredező tüskékkel tarkított, vörös haj
p. -holtsápadt bőr
p. -kedvenc viselete: egy száll skarlátvörös trikó, bő farmernadrággal, mely alatt nyúlós munkaruháját viseli
p. -munka közben: -jól szellőző, bíbor maci sisak + elegáns viselet
p. -kezein, lábain hajszínéhez hasonlatos szörmés kesztyűk, lábbelik

Pénzkeresete: Pankrátor

Kail Burden (Vörös Medve)

(Be)Tépett Farkasok wardrex